Suntem Școala Primară Montessori Schule Cluj. Aici, noi credem în potențialul copiilor de a descoperi cu pasiune și de a absorbi în mod natural cunoștințele din mediul în care se află.

Este o bucurie și o mare onoare pentru noi să îi putem ghida, plini de respect și atenție, în procesul de învățare.

Suntem singura instituție de învățământ, grădiniță și școală Montessori din Cluj-Napoca, autorizată de Ministerul Educației Naționale și de Comisia Națională de Alternative Educaționale.
Școala noastră respectă standardele Association Montessori Internaționale (AMI) și oferă copiilor între 10 luni și 12 ani un mediu pregătit cu materiale educaționale şi adulți dedicați, dornici să sprijine copiii în procesul de educație pentru viață. Pentru că primii noștri copii au crescut și se îndreaptă spre vârsta adolescenței,  suntem în proces de autorizare și pentru nivel gimnaziu, respectiv 12 - 15 ani în sistemul Montessori.

Considerăm că realizările academice sunt extrem de importante, însă de o importanță egală este și pregătirea copiilor pentru viață, pentru lumea dinamică în care trăim și care evoluează rapid. Societatea de astăzi are nevoie de oameni creativi si flexibili, care pot rezolva probleme, pot lua decizii, pot comunica idei în mai multe limbi, pot munci în echipă, gândi critic și lucra în mod eficient.

La Montessori Schule Cluj ne preocupăm de toate aceste aspecte, îi ajutăm pe copii să se dezvolte în mod independent urmând îndrumările Dr. Maria Montessori, aşa cum sunt transmise de către Asociaţia Internaţională Montessori (AMI).

Este o onoare și o mare responsabilitate pentru noi să fim baza pregătirii copiilor pentru viitor și dorim să ne asigurăm că experiența Montessori la Școala Primară Montessori Schule Cluj aduce valoare pentru fiecare copil în parte.

Fondator Grădinița și Școala Primară Montessori Schule Cluj
Certificat AMI 0-3 ani (Sankt Petersburg, Rusia), 3-6 ani (București, România), 6-12 ani (Praga, Cehia), 12-18 ani (Satila, Suedia)
Președinte al Federației Montessori România
Membru al Consiliului Director A.D.E.M.R (Asociația pentru Dezvoltarea Educației Montessori în România)