Vă invităm să citiți cu atenție informațiile despre site cu privire la filozofia Montessori.

Dacă rezonați cu principiile noastre și doriți să vă înscrieți copilul la școala noastră, vă rugăm să ne contactați pe email pentru a începe discuțiile despre următorii pași.Suntem singura instituție de învățământ, grădiniță și școală Montessori din Cluj-Napoca, autorizată de Ministerul Educației Naționale și de Comisia Națională de Alternative Educaționale.

Primul pas este consultarea cu atenție a site-ului nostru și informarea despre Montessori din sursele sugerate de noi în secțiunea Despre filozofia Montessori. După ce ați consultat site-ul și v-ați informat despre pedagogia Montessori, vă rugăm să ne contactați pe email pentru a începe discuțiile despre următorii pași.

Următorul pas este programarea unei vizite la Montessori Schule Cluj împreună cu mai multe familii. În cadrul acestei întâlniri clarificăm orice întrebări aveți și stabilim dacă ne potrivim reciproc. La această întâlnire nu participă copilul.

Pentru copii sub 2 ani putem să avem o discuție individuală cu familia legată de nevoia de începere și alinierea cu disponibilitatea noastră. Recomandarea noastră este să înceapă la maxim 2 ani, astfel încât să parcurgă un ciclul Montessori de 3 ani pregătit deja dinainte în cadrul comunității 1-3 ani.

Dacă în urma vizitei de grup există un răspuns afirmativ din partea părinților, organizăm o discuție individuală cu familia legată de nevoia de începere și alinierea cu disponibilitatea noastră. Întâlnirea individuală are drept scop discutarea așteptărilor reciproce.

Pentru a începe procedura formală de înscriere la Montessori Cluj, vă rugăm să completați formularul de înscriere online și contractul aferent programului ales. Link-ul către formularul online și contractul vă vor fi comunicate prin email.

Înainte de aducerea copilului la grădiniță/școală vom parcurge împreună procedura de acomodare. Deoarece ne dorim ca atât copilul, cât și dumneavoastră să aveți parte de un început frumos alături de Montessori Cluj, vă vom comunica ce pași recomandăm să fie urmați înainte de prima zi de grădiniță/școală și în prima săptămână.

La Școala primară Montessori Cluj percepem următoarele taxe în perioada septembrie 2018 - august 2019:

  • Grădiniță, indiferent de programul ales - 1.650 lei/lună
  • Școală (8:00 - 16:00) - 1.900 lei/lună

Taxele includ următoarele:

  • Predare/ ghidare conform specificului metodei Montessori
  • Adulți formați cu diploma recunoscută internațional AMI
  • Accesul la materiale Montessori autentice
  • Hrană sănătoasă zilnic, preparată în bucătăria proprie
  • Rechizitele copiilor (creioane, caiete, foi colorate etc.)