Vă recomandăm următoarele surse de informare ca sprijin pentru înțelegerea principiilor metodei Montessori și standardelor internaționale de lucru în cadrul comunităților noastre de copii.

Montessori Institute of Bucharest susține și organizează cursurile AMI pentru educatori Montessori în România. Mai multe informații aici.
Asociatia pentru Dezvoltarea Educatiei Montessori in Romania are ca scop diseminarea, dezvoltarea si promovarea Pedagogiei Montessori in Romania. Mai multe informații aici.
AMI Association Montessori Internationale are un rol unic drept custode al istoriei mișcării Montessori, menținând integritatea moștenirii lui Maria Montessori. Mai multe informații aici.
Aid to Life oferă sfaturi clare, simple şi directe pentru părinți, uşor de înţeles și de aplicat. Mai multe informații aici.
Nienhuis Montessori ofera materiale didactice Montessori autentice, Nienhuis fiind atelierul împreună cu care Dr. Maria Montessori a lucrat în timpul vieții sale. Mai multe informații aici.
Aici puteți găsi informații utile care ajută la ințelegerea metodei Montessori și a standardelor acesteia. Mai multe informații aici.
NAMTA (North America Montessori Teacher’s Association) oferă surse foarte bune pentru publicatii, inregistrari audio si video, conferinte si diferite studii. Mai multe informații aici.