Oferim copiilor un mediu multicultural, bogat și variat din punct de vedere academic. Ne dorim ca fiecare dintre copiii noștri să aibă oportunitatea de a-și atinge potențialul într-un mediu bogat multilingv.

Avem convingerea că un mediu multicultural îmbunătățește dezvoltarea cognitivă și încurajează copiii să fie mai organizați în munca lor, mai creativi în gândire și mai sensibili la nevoile celorlalți.


Școala Primară Montessori Cluj își propune să fie o școală ce sprijină copilul în procesul de autodezvoltare, adaptare și devenire a unui adult conștient, liber, responsabil și fericit.

Dorim o comunitate responsabilă care încurajează dezvoltarea învățării în pace și armonie, aderând la principiile Montessori promovate de Asociația Montessori Internationale. Astfel fiecare copil își va atinge potențialul intelectual, spiritual, social și emoțional.

Adulții dedicați, vorbitori nativi de limba romană, germană și engleză, ghidează copiii în activități oferind suportul lingvistic permanent în mediul 6-12 ani. Aceștia urmează Curriculum Montessori având pregătit un mediu trilingv (limbile romană, germană și engleză).

Pentru grupele de 0-3 si 3-6 ani, am pregătit un mediu bilingv (limba romană / germană) cu materiale și adulți pregătiți.

Toate aceste experiențe introduse timpuriu și corelate cu curriculum Montessori ajută copii să se simtă confortabil și în siguranță în oricare mediu lingvistic.