La Școala Primară Montessori Schule Cluj încurajăm comunicarea dintre școala noastră și părinți/tutori, comunicând atât prin email, cât și prin mesaje pe parcursul zilei.

În plus, de 2 ori pe an au loc întâlniri individuale între pedagogul Montessori și fiecare familie în parte.

Comunicarea dintre părinți și școala noastră se poate realiza pe mai multe căi:

E-mail: Ne puteți notifica orice modificări sau întrebări care apar pe aceasta adresa de e-mail schule@montessori-cluj.ro. Ne angajăm sa răspundem mesajelor dvs. în maxim 48h.

Mesajele pe parcursul zilei: dacă aveți nevoie să transmiteți un mesaj adulților cu care intră în contact copilul dvs (de exemplu: stare sensibilă a copilului în acea zi), aveți posibilitatea de a le trimite instant mesaj online.

Pe lângă comunicarea punctuală dintre părinți și colectivul nostru, de 2 ori pe an au loc întâlniri individuale între pedagogul Montessori și fiecare familie în parte din mediile Primary și Elementary. Aceste sesiuni au scopul de a discuta evoluția copilului și de a rezolva orice întrebări sau nelămuriri apar.

În plus, încurajăm foarte mult participarea părinților în procesul educațional al copiilor. Acestă implicare a părinților poate lua mai multe forme, de exemplu:

  • Observarea copilului în cadrul clasei
  • Împărtășirea unui talent sau abilitați ale dvs. la clasă
  • Asistență la pregătirea materialelor despre un anume subiect
  • Voluntariat ca părinte supraveghetor în călătorii