La Montessori Schule Cluj acordăm o importanță deosebită meselor și gustărilor sănătoase.

Suntem foarte atenți ca cei mici să cunoască gusturile naturale autentice achiziționând alimente în mare măsură organică și integrală (aici puteți vedea o parte din colaboratorii noștri).Este angajamentul nostru să le oferim copiiilor hrană autentică și apreciem foarte mult dacă și familiile ne ajută în acest demers prin a încerca să înlocuiască supermarket-ul cu piața de produse proaspete, ideal organice.

Toate mesele copiilor sunt proaspete, pregătite în aceeași zi. Ne desfășurăm activitatea în bucătăria proprie,  în baza autorizației DSV VA CJ 08024 din 21.10.2015

Meniul nostru a fost conceput în colaborare cu specialiști în nutriție, astfel încât mâncarea copiilor să aibă un raport nutrițional optim pentru vârsta și nivelul lor de dezvoltare. La conceperea meniului au participat Anca Ignat și Valentina Savu.

Anca Ignat este nutriționist-dietetician licențiat, terapeut în colonhidroterapie, asociat al societății Detox și Nutriție SRL, vicepreşedinte al Asociaţiei Armonie prin Nutriţie. Valentina Savu este tehnician-nutriționist, fondatorul Delicii Sănătoase (dulciuri raw-vegane), asociat al societății Detox și Nutriție SRL.

Gutiera
Nutriționist și bucătar
certificat
Anca Ignat
Nutriționist-dietetician
www.ancaignat.ro
Valentina Savu
Tehnician-nutriționist
https://deliciisanatoase.ro/

Promovarea unei nutriții sănătoase implică nu numai pregătirea meselor sănătoase, ci și educația copiilor în această direcție. Este o activitate care crește respectul de sine și respectul față de ceilalți în cadrul comunității și care aduce o mare bucurie și distracție copiilor.

De asemenea, pregătim torturi sănătoase pentru ziua de naștere a fiecărui copil. Zilele de naștere ale copiilor sunt un motiv de celebrare și bucurie în cadrul comunității noastre.